Aktivnosti

Pretražite naš sajt

Pozivamo vas da posetite Gružansko jezero, a mi ćemo se potruditi da vaše uspomene budu nezaboravne.


Smešten na obali Gružanskog jezera samo dvadesetak kilometara udaljen od centra Kragujevca, Čačka, Kraljeva restoran My soul predstavlja idealnu destinaciju za beg od urbane užurbanosti u mir netaknute prirode uz komfor i luksuz novog modernog restorana koji se svojim arhitektonskim rešenjem savršeno uklopio u ambijent obale jednog od najlepših srpskih jezera.AKTIVNOSTI

Gružansko jezero predstavlja pristupačnu i izazovnu, ali još nedovoljno poznatu i afirmisanu ribolovnu vodu. Jezero je bogato ribom. Od ribe u gružanskom jezeru žive šaran, štuka, som, smuđ, babuška, beovica, bandar itd. Zahvaljujući svojoj blizini Kniću, Kragujevcu, Čačku, Kraljevu kao i svojoj prostranosti, na Gružanskom jezeru su česta takmičanja ribolovaca.

Veći deo jezera okružuje mreža staza i nekategorisanih puteva,pogodnih za razne vrste rekreacije.
Gružansko jezero pruža izuzetne uslove za sportsko-rekreativni turizam. Treba izdvojiti mogućnosti pripreme sportista za sportove na vodi, posebno veslanje jer je izgrađena kompletna infrastruktura za prilaz jezeru i hangar za smeštaj sportske opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

NAŠA ADRESA

Gružansko jezero
34240 Knić, Srbija

RADNO VREME

08h do 24h
Ponedeljak - Nedelja

KONTAKTIRAJTE NAS

info@my-soul.rs
Mob. 381.69.11.89.652

DRUŠTVENE MREŽE

Upit za rezervaciju

Hvala vam sto ste izabrali My Soul. Molimo Vas da popunite formular ispod i naše osoblje će Vas kontaktirati u što kraćem roku. Da pogledate sve opcije naših soba posetite link ispod.
Smeštajni kapaciteti